Lauantaina 21.9. klo 12-16 järjestetään Lapinlahden Lähteellä kaikille avoin ruokatapahtuma. Tapahtumassa ilmastoystävällisen ruoan tuottajat ja myyjät esittelevät tuotteitaan, eri alojen asiantuntijat esittävät lyhyitä ruoka-aiheisia puheenvuoroja ja keskustelevat yleisön kanssa ilmastoystävällisestä ruosta. Tarjolla on myös makupaloja ympäristöystävällisistä elintarvikkeista. Tapahtuman järjestää Hiilineutraali Lauttasaari 2030 -hanke yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa.

PAIKKA: Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki (Lapinlahden vanha sairaalarakennus ja puisto)
AIKA: 12-16

ALUSTAVA OHJELMA:

Klo 12-12.15 Tapahtuman avaus

Klo 12.15 – Mahdollisuus tutustua paikalla olevien tuottajien ja myyjien tuotteisiin
Klo 13 – 14 Keskustelu Lapinlahden Lähteen auditoriossa: Miten siirtyä ilmasto- ja ympäristöystävälliseen ruokakulttuuriin?

Klo 14 – Mahdollisuus tutustua paikalla olevien tuottajien ja myyjien tuotteisiin
Klo 15 – 16 Keskustelu Lapinlahden Lähteen auditoriossa: Mikä on kaupan ja tuottajan rooli ruokakulttuurin muutoksessa?

Klo 16-17 – Mahdollisuus tutustua paikalla olevien tuottajien ja myyjien tuotteisiin

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Tervetuloa!